Nieuws

  • 20 februari 2020
Omleiding werken Kerkstraat Markt

Werken in de Kerkstraat en Markt van start

Vanaf maandag 24 februari 2020 starten ook de werken in de Kerkstraat (opbraak van de voetpaden). Op maandag 2 maart begint aannemer Vindevogel daar met diverse aanpassingswerken aan de nutsleidingen.
Burgerbudget
  • 14 februari 2020

Kruisem stelt budget ter beschikking voor klimaatacties

Kruisem heeft een ambitieus klimaatplan en de ambitie om 40% CO2 te verminderen tegen 2030. Naast tal van acties die de gemeente al zelf onderneemt, willen we ook meer met jou samenwerken.
  • 10 februari 2020

Update - Storm Ciara

De wind blijft fors waaien uit het westen met windstoten tot 90 km/u. In de namiddag neemt de kans op flinke buien met lokaal onweer en deze keer ook hagel toe vanaf het westen. De windstoten kunnen dan weer hoger uitpakken met waardes tussen 90 en 110 km/u.  
Schaatsen
  • 11 februari 2020

Nog plaatsen vrij voor het krokussportkamp in Zingem

Tijdens het krokussportkamp maak je kennis met een gevarieerd sport- en spelaanbod.Als extra activiteiten gaan we schaatsen op woensdag en zwemmen op vrijdag. In Zingem zijn er nog plaatsen vrij! Wanneer 24 - 28 februari 2020
woontest voetbalveld
  • 3 februari 2020

Doe de woontest

Hoe we leven en wonen verandert razendsnel. Maken we in de toekomst plaats voor meer groen? Hoe pakken we parkeerproblemen aan? Wordt het contact met onze buren beter? Kan iedereen straks te voet naar de supermarkt? Wat er allemaal anders wordt, is niet altijd even duidelijk.
Extra restafval
  • 10 februari 2020

Extra restafval aanbieden?

Kon je door de voorbije storm je afvalcontainer niet buiten zetten? Of heb je na een feest uitzonderlijk veel restafval waardoor je container de volgende keer overvol zal zijn… Dan kan je naast je volle afvalbak max. 10 extra zakken aanbieden.
kapotte paddentunnel
  • 30 januari 2020

Verkeershinder in de Kasteelstraat n.a.v. herstel paddentunnels

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start op maandag 10 februari 2020 met herstellingswerken op de N437, Kasteelstraat te Kruisem.