Nieuws

  • 30 oktober 2020

Ken jij 'Mijn Dossier'?

Gelet op de huidige coronacrisis is het aangewezen dat onze diensten de fysieke contacten met jou als burger zo veel mogelijk vermijden. Wist je dat je van thuis allerlei attesten eenvoudig zelf kan verkrijgen via ‘Mijn Dossier’, dit zonder een verplaatsing naar het gemeentehuis?
  • 27 oktober 2020

Update Corona - Vlaamse regering verstrengt huidige maatregelen

Gelet op de stijgende coronacijfers heeft de Vlaamse regering daarnet beslist om enkele coronamaatregelen te verstrengen.  Deze maatregelen gaan in op woensdag 28 oktober middernacht: Cultuur
kinderen
  • 22 oktober 2020

Opvang voor scholen gezocht

Ben je geregeld vrij tijdens de schooluren? Kan je goed overweg met kinderen? Wil je je steentje bijdragen tijdens een 2e coronagolf?
  • 15 oktober 2020

Update Corona - Bijkomende coronamaatregelen in de gemeenten van de Politiezone Vlaamse Ardennen

Omwille van de stijgende coronacijfers heeft de intergemeentelijke veiligheidscel van de gemeenten van de politiezone Vlaamse Ardennen (Oudenaarde, Kluisbergen, Kruisem, Wortegem-Petegem) een aantal bijkomende maatregelen genomen om het coronavirus in te dijken.
Stratenplan Kruisem
  • 27 oktober 2020

XM info november 2020 en stratenplan

Binnenkort valt de XM info van november samen met het stratenplan van Kruisem in jouw brievenbus. Geen boekje en of stratenplan ontvangen? Laat het ons weten via communicatie@kruisem.be of 09 333 71 84.
  • 20 oktober 2020

Mondmasker verplicht op begraafplaatsen, in openbare gebouwen en op recyclageparken

De gouverneur van Oost-Vlaanderen, Carina Van Cauter, heeft beslist om in alle gemeenten en steden van Oost-Vlaanderen een mondmasker te verplichten:
  • 12 oktober 2020

Financieel getroffen door de coronacrisis?

Iedereen die de gevolgen ervaart van de COVID-19-crisis kan steun vragen, ook wanneer je niet in begeleiding bent. Deze steun is bestemd voor iedereen die, na een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek, door het OCMW erkend wordt als behoeftig.
  • 23 oktober 2020

Update Corona - Nieuwe strengere maatregelen 23 oktober 2020

Het Overlegcomité heeft vannacht een aantal strengere maatregelen genomen. Deze strengere regels zijn nodig om ziekenhuizen te ontlasten, te voorkomen dat alle scholen moeten sluiten, de gehele economie stilvalt en al te veel mensen zouden vereenzamen door een algemene lockdown.
  • 18 oktober 2020

Update coronacrisis - strengere maatregelen vanaf 19 oktober 2020

Het Overlegcomité heeft vrijdag 16 oktober 2020 kennisgenomen van de zorgwekkende epidemiologische toestand, waarbij het volledige land zich sinds vandaag op basis van de COVID-19 barometer op alarmniveau 4 bevindt (zeer hoge alertheid).
  • 8 oktober 2020

UPDATE Corona - verstrenging van de maatregelen

De huidige ontwikkeling van de pandemie is bijzonder zorgwekkend; het aantal besmettingen, ziekenhuisopnames en overlijdens zit in stijgende lijn. Om een algemene lockdown te vermijden, heeft de overheid beslist om vanaf vrijdag 9 oktober 2020 een aantal coronamaatregelen in ons land te verstreng