Vrije Tijd (evenementen, sport, jeugd, cultuur)

Omdat de situatie in de regio dermate slecht is, besliste de burgemeester om vanaf donderdag 5 november:  

  • tot en met 13 december geen enkele indooractiviteit in verenigingsverband nog te laten doorgaan. Dit geldt voor jong en oud. Enige uitzonderingen hierop zijn activiteiten in schoolverband alsook de stages en kampen die georganiseerd worden of toegelaten zijn door het bestuur. Outdooractiviteiten in verenigingsverband mogen enkel voor min-dertienjarigen, steeds onder begeleiding;
  • tot en met 3 januari alle evenementen te verbieden, inclusief afhaal en levering van maaltijden of andere goederen;

en dit met het oog op het vermijden van alle niet-noodzakelijke contacten. 

Activiteiten zoals wandelingen of fietstochten, verspreid in de tijd en waarbij er geen sprake is van samenscholingen andere dan deze met de gezinsbubbel, kunnen wel nog georganiseerd worden. Denk bv. aan het uitstippelen van een fotozoektocht waar leden of inwoners gedurende 1 maand kunnen aan deelnemen in gezinsverband, op een moment dat ze zelf kiezen. 

Zaalverhuur

Alle zaalreservaties voor activiteiten en vergaderingen die gepland waren in één van de gemeentelijke gemeenschapszalen en die volgens de maatregelen verboden zijn, worden door de beheerder van rechtswege geannuleerd. Uitzonderingen hierop zijn activiteiten en/of vergaderingen in het kader van zorg of waarvan kan aangetoond worden dat ze onmogelijk digitaal kunnen plaatsvinden noch uitgesteld worden.   

 

 

 

Afdeling Vrije Tijd
gemeentehuis Kruishoutem
Markt 1
9770 Kruisem
België
09 396 52 84
Gesloten
Gesloten
08:00 - 12:00
Enkel op afspraak - burgerzaken enkel op afspraak open in de namiddag
13:00 - 18:00
Enkel op afspraak
08:00 - 12:00
Enkel op afspraak
08:00 - 12:00
Enkel op afspraak
08:00 - 12:00
Enkel op afspraak
08:00 - 12:00
Enkel op afspraak