De afdeling Mens en Welzijn verhuist naar Huise

  • 19 juni 2020

De afdeling Mens en Welzijn neemt in de week van 7 september 2020 haar intrek op het gelijkvloers van het gloednieuwe gemeentecomplex in Huise, Huiseplein 18. De dienst Burgerzaken en het Sociaal Huis (Welzijn, Sociale Dienst en het Huis van het Kind) zullen vanaf dan hier hun standplaats hebben.

Uiteraard zal je de medewerkers van deze diensten – op bepaalde tijdstippen - nog kunnen treffen in de andere gemeentelijke sites: het gemeentehuis in Kruishoutem en het administratief centrum in Zingem.

Hoe en wanneer je deze medewerkers zal kunnen bereiken, kunnen wij je nog niet meegeven. Deze dienstregeling moeten we nog uitwerken. Meer info volgt later. 

Ruimte voor verenigingen

Op de bovenverdieping van dit gebouw bevinden zich een polyvalente (feest)zaal, een vergaderruimte en een (les) keuken waarvan ook de verenigingen gebruik zullen kunnen maken. Meer informatie over het gebruik van deze infrastructuur lees je hier

Tijdens de verbouwing van de vrije basisschool Huise zullen deze zalen in het schooljaar 2020-2021 als leslokalen gebruikt worden. Bijgevolg zullen de verenigingen voorlopig deze zalen nog niet kunnen reserveren.